Vroege Toekan

Gedurende de Vroege Toekan Weken, biedt Hotel De Bilt - Utrecht u vier keer per jaar de kans om te profiteren van voordelige tarieven voor uw overnachting. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een heerlijk ontbijt en gebruikmaken van de diverse faciliteiten die het hotel te bieden heeft.

Boek nu de vroege toekan deal

Hotel De Bilt - Utrecht

Al 65 jaar een begrip in De Bilt: duurzaam te midden van de natuur, centraal in Nederland.

In ons hotel, gelegen aan de rand van de prachtige Houdringe bossen en steenworp afstand van het bruisende centrum van Utrecht. Dankzij onze nabijheid van diverse snelwegen, waaronder de A28 en de A27 zijn we gemakkelijk te bereiken met de auto.

Het hotel kenmerkt zich door veelzijdigheid aan faciliteiten en een gastvrije service. Geniet van een heerlijk diner in ons sfeervol à la carte restaurant of ontspan met een drankje op ons terras. Voor zakelijke gasten bieden wij maar liefst 15 multifunctionele ruimtes. Onze 102 comfortabele en gerenoveerde hotelkamers bieden alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf.

Zijn er momenteel geen Vroege Toekan Weken? Schrijf u dan in voor de Valk Verrast nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Inschrijven nieuwsbrief Valk Verrast