Hotel de Bilt - Utrecht is geopend

Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht is weer geopend en hanteert aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in Hotel de Bilt - Utrecht.


Wij danken u voor het begrip en het vertrouwen in ons hotel.

Bekijk onze aangepaste maatregelen


 

Geopende faciliteiten

Restaurant & terras
Het restaurant en terras zijn — volgens richtlijnen vanuit overheid en RIVM —  uitsluitend op reservering geopend. U kunt reserveren voor 4 personen aan één tafel, mits de personen uit één huishouden komen. Onze hotelbar blijft vooralsnog gesloten. 

Hotelgasten
Als hotelgast kunt u bij ons weer heerlijk genieten. Het ontbijt presenteren wij voor hotelgasten weer op ons uitgebreide buffet. Voor de lunch en het diner kunt u een keuze maken van onze à la carte kaart. Daarnaast bieden wij onze hotelgasten contactloze roomservice aan.

Externe gasten
Ook ontvangen wij weer gasten van buitenaf. Reservering is ten alle tijden verplicht. We hebben beperkte beschikbaarheid, om te reserveren willen wij u vragen om telefonisch contact op te nemen via; 030 220 5811

 • Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.
 • Wij ontvangen alleen gasten van gezamenlijke huishoudens tot maximaal 8 personen.
 • Wij vragen u om op 1,5 meter afstand van elkaar te wachten tot onze host u een tafel wijst.
 • Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.
 • Wij verzoeken u vriendelijk om met PIN of contactloos te betalen.

Zwembad
Hotelgasten kunnen het zwembad bezoeken door vooraf te reserveren. Bij het inchecken wordt u geïnformeerd over de beschikbare tijden en kunnen wij direct een bezoek voor u inplannen. Ook in deze ruimte geldt aangescherpte protocollen voor reiniging en hygiëne.

 • Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten. 

 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

 • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
 • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
 • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
 • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
 • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
 • Betaal met pin of creditcard, bij voorkeur contactloos

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk 


 

Veelgestelde vragen

Mag Van der Valk als hotel en restaurant geopend zijn?
Ja, volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om als hotel geopend te zijn. Eet- en drinkgelegenheden in het hotel mogen onder strikte voorwaarden geopend zijn. 

Is het bezoeken van een Van der Valk hotel veilig?
Van der Valk neemt uw gezondheid en die van de medewerkers uiterst serieus. Wij hebben aangescherpte maatregelen binnen het hotel zodat dit gewaardborgd kunt worden. 
Alle Van der Valk hotels zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij doen er als hotel alles aan om risico’s tot een minimum te beperken. 

Is het mogelijk om roomservice te bestellen?
Ja, u kunt via de receptie roomservice bestellen op uw hotelkamer. Hiervoor is een aangepaste menukaart die u op uw hotelkamer vindt. U kunt onbijt, lunch en diner op hotelkamer laten brengen. 

Welke faciliteiten zijn er in het hotel geopend?
Ons restaurant, zwembad, terras en fietsverhuur zijn voor onze gasten geopend. 

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, dit is mogelijk. 

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen? 
Dit is afhankelijk van de voorwaarden van uw boeking. Wanneer u een reservering maakt via onze eigen website kunt u het flexibele tarief reserveren, waardoor u tot 12:00 op de dag van aankomst mag annuleren. 

Kan ik op de dag van aankomst mijn boeking wijzigen als ik verkouden ben of hoest?
Dit is mogelijk wanneer u gekozen heeft voor het flexibele tarief.