HOTELGASTEN ZIJN WELKOM

Per 14 december 00.00 uur gelden de volgende maatregelen: 

Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht is geopend voor hotelgasten en hanteert t/m 11 mei 2021 aangepaste maatregelen. De maatregelen die van kracht zijn, hebben grote invloed op ons hotel en de mogelijkheden die wij onze gasten kunnen bieden tijdens hun verblijf. Zo hebben wij helaas ons restaurant, hotelbar en zwembad moeten sluiten. Voor ontbijt, lunch en diner zijn afhaalmogelijkheden om op de hotelkamer te nuttigen. 

Het terras is per 28 april geopend van 12.00 tot 18.00. Reserveren van zitplaatsen is verplicht, dit kan aan de deur indien er plek is. Wij houden ons aan de richtlijnen vanuit de overheid.   

Ontbijt, lunch en diner

Ons restaurant, hotelbar, terras en roomservice zijn – volgens richtlijnen vanuit de overheid – gesloten voor hotelgasten.

Voor het ontbijt, lunch en diner is er een speciaal afhaalmenu samengesteld, welke u kunt nuttigen op uw hotelkamer. Het is tevens mogelijk om dranken af te halen welke u op uw hotelkamer kunt nuttigen. Alcoholische dranken zijn verkrijgbaar tot 20:00 uur.

Ontbijt: 07.00 – 10.00 uur

Lunchpakket: 07:00 – 20.00 uur

Diner: 17.00 – 20.00 uur

Dranken: 07.00 – 20.00 uur

 

Zwembad

Het zwembad is – volgens richtlijnen vanuit de overheid  –  gesloten voor hotelgasten en abonnementhouders.

Veilig & Vertrouwd

Vanzelfsprekend blijft ons hotel geopend voor noodzakelijke overnachtingen. Wanneer u ervoor kiest om de komende periode in ons hotel te verblijven, kunt u erop vertrouwen dat wij er alles aan zullen doen om u een veilig en vertrouwd verblijf te bezorgen!

Take Away

Thuis genieten van heerlijke Van der Valk gerechten? U kunt diverse Take Away Paketten thuis laten bezorgen of afhalen bij onze receptie.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze receptiemedewerkers via 030 220 58 11. 

We kijken ernaar uit u te verwelkomen! 


 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Draag een mondkapje in openbare ruimtes
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Betaal met pin of creditcard, bij voorkeur contactloos

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk