Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen Van der Valk de Bilt - Utrecht

Met onze deals boekt u de beste prijs voor een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht! Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. De deals variëren per periode dus wacht niet te lang met boeken. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen in ons prachtige hotel!

Geniet van een extra voordelig nachtje weg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht met deze Bestseller deal! Combineer uw verblijf met een bezoek aan de bruisende stad Utrecht. Met onze Bestseller deal kunt u kosteloos annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst.

Struinen en shoppen arrangement

Inclusief ontbijt & 3-gangen diner!

Struinen over de Utrechtse grachten en shoppen in het grote winkelcentrum van Utrecht? De stad Utrecht is veelzijdig en heeft voor ieder wat wils. Om deze mooie stad beter te leren kennen hebben wij speciaal voor u een uitgebreid arrangement samengesteld. Boek en ontdek Utrecht!

Senioren arrangement

Inclusief ontbijt en diner!

Speciaal voor onze senioren gasten hebben wij dit geweldige arrangement samengesteld. Een compleet verzorgd 4-daags verblijf! U geniet iedere avond van een heerlijk 3-gangen diner in ons restaurant en 's ochtends serveren wij een uitgebreid ontbijtbuffet. Ontdek de natuurrijke omgeving van ons hotel en geniet!

Minimaal 35% korting

Vroege Toekan Weken

Onze populairste deal! Profiteer van minimaal 35% korting en geniet van de Vroege Toekan weken bij Hotel Biltschehoek! Deze exclusieve deal loopt 5 keer per jaar, twee weken lang. Houd deze pagina goed in de gaten, want dit wilt u niet missen!

Heeft u een Valk Account? Dan spaart u ook nog eens €2,50 p.p. tegoed op het gehele verblijf zodra u boekt via uw account.