Kom samen de kerst vieren

Kerst bij Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht

Wij nodigen u van harte uit om de kerstdagen samen met ons te vieren! Bij Van der Valk De Bilt - Utrecht hebben we een scala aan verleidelijke kerstaanbiedingen voor u klaarstaan. Wat denkt u van een culinair 4-gangen lunch of diner? Of misschien gaat uw voorkeur uit naar een kerstbrunch! Als u graag wilt overnachten en volledig ontzorgd wilt worden, bieden wij ook compleet verzorgde arrangementen aan.

Laat u verleiden door onze kerstaanbiedingen, waaronder een arrangement met een feestelijk kerstdiner, een comfortabele overnachting en een smakelijk kerstontbijt. Of kies voor een afzondelijke lunch, brunch of diner. De keuze is aan u. Kom samen met ons genieten en maak deze kerst onvergetelijk!

Vier kerst in stijl met onze Kerstbrunch! Reserveeer nu en proef de magie van het feestseizoen. Geniet van heerlijk eten, gezelligheid en onvergetelijke momenten. Reserveer uw plek voor de Kerstbrunch vandaag nog!

Vier de kerstdagen met ons! Reserveer nu voor een feestelijk 4-gangen lunch op 24,25 en 26 december.

Vier de kerstdagen met ons! Reserveer nu voor een feestelijk 4-gangen diner op 24,25 en 26 december.

Blijf romantisch met z’n tweetjes overnachten of gezellig met de hele familie. Een geheel verzorgd verblijf in ons hotel maakt uw Kerst compleet!