bij Van der Valk

MEETING & EVENTS

Mogelijkheden

Zalen

Gelegen in het hart van Nederland, met in de nabijheid diverse snelwegen (A12, A27 en A28), is Hotel De Bilt – Utrecht de perfecte vergader/feestlocatie. Voor iedereen goed en snel bereikbaar. Keuze uit 15 zalen van diverse grootte, met verschillende mogelijkheden! Bekijk hier onze virtuele tour. 

Vergadering, training, brainstormen

Meetings

Huur een zaal voor uw bijeenkomst, seminair of bijeenkomst in Hotel De Bilt - Utrecht. Ons hotel beschikt over 15 zalen van verschillende grootte en met verschillende mogelijkheden. Wij zijn in het bezit van 4 vergaderhamers, garantie voor effectief en doelgericht vergaderen.

Iets te vieren?

Feesten & partijen

De fraaie ligging langs de bosrand en de uitstekende bereikbaarheid zorgen ervoor dat Hotel De Bilt - Utrecht een uitstekende locatie is voor uw feestelijke evenement. De uitgebreide zalenaccommodatie biedt sfeervolle mogelijkheden

Eten & drinken

Borrelen en dineren

Naast ons à la carte restaurant, bieden wij de mogelijkheid voor grotere gezelschappen om te dineren. Hiervoor is het mogelijk een exclusieve ruimte af te huren. Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden en stellen wij graag een passend menu met u samen.

Eten & drinken

Buffetten

Onze royale zalen bieden u en uw gasten alle ruimte om te genieten van onze buffetten. Onze buffetsuggesties bieden hierin volop keuze. Naar wens kunt u de buffetten aanpassen.

Van der Valk

Condoleance

Hoewel de aanleiding van de bijeenkomst treurig is, kan een prettig geregelde condoleance veel zorgen wegnemen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van condoleance-bijeenkomsten, variërend van koffie met een broodje, een receptie-arrangement of een diner met de naaste familie.

Trouwen bij Van der Valk

Huwelijksdag

Trouwen bij Van der Valk

Vanaf de ceremonie tot de receptie, gevolgd door het diner en het feest, of u het nu intiem viert of groots, wij nemen u graag de hele organisatie uit handen.