bij Van der Valk

MEETING & EVENTS

15 multifunctionele zalen

Zalenoverzicht

Gelegen in het hart van Nederland, met in de nabijheid diverse snelwegen, is Hotel De Bilt – Utrecht de perfecte vergader/feestlocatie. Keuze uit 15 multifunctionele zalen van diverse grootte met verschillende mogelijkheden en eventueel met overnachting. Alvast de zalen zien? Doe de virtuele tour. 

Vergadering, training, brainstormen

Meetings

Huur een zaal voor uw training, congres,  seminar, workshop of  één- of meerdaagse bijeenkomst in Hotel De Bilt - Utrecht.  Hybride events met streaming is uiteraard ook realiseerbaar. Ons hotel beschikt over 15 zalen van verschillende grootte, voor kleine en grote bijeenkomsten. Wij zijn in het bezit van 4 vergaderhamers, garantie voor effectief en doelgericht vergaderen. Onze uitgebreide brochure biedt u een overzicht van de mogelijkheden.

Iets te vieren?

Feesten & partijen

Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid en wilt u dit graag feestelijk vieren? De fraaie ligging langs de bosrand zorgt ervoor dat Hotel De Bilt - Utrecht een uitstekende locatie is voor uw feestelijke evenement. De uitgebreide zalenaccommodatie biedt sfeervolle mogelijkheden. 

Van der Valk

Catering

Bedrijfsbijeenkomst? Vergadering? Jubileum? Verjaardag? Van een buffet tot complete feestavond met walking dinner, Hotel De Bilt - Utrecht verzorgt graag de catering bij u thuis of op locatie. 

Liefdevolle herinneringen

Condoleance

Hoewel de aanleiding van de bijeenkomst treurig is, kan een prettig geregelde condoleance veel zorgen wegnemen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van condoleance-bijeenkomsten, variërend van koffie met een broodje, een receptie-arrangement of een diner met de naaste familie.

Trouwen bij Van der Valk

Huwelijksdag

Trouwen bij Van der Valk

Vanaf de ceremonie tot de receptie, gevolgd door het diner en het feest, of u het nu intiem viert of groots, wij nemen u graag de hele organisatie uit handen.