Van der Valk Catering

Bedrijfsbijeenkomst? Vergadering? Jubileum? Verjaardag? Van een buffet tot complete feestavond met walking dinner, Hotel De Bilt - Utrecht verzorgt graag de catering bij u thuis of op locatie.

De fraaie ligging langs de bosrand en de uitstekende bereikbaarheid zorgen ervoor dat ook Hotel De Bilt – Utrecht een prachtige locatie is om de catering te verzorgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een High Tea of een High Wine in onze moestuin?

Gevarieerd assortiment
Hotel De Bilt – Utrecht verzorgt lunchpakketten, luxe borrelhapjes en volledig verzorgde (bedrijfs)borrels, koffietafels, picknicks, High Teas en High Wines, Tapas, buffetten, uitgeserveerde diners en barbecues. Heeft u iets anders in gedachten of bent u benieuwd naar de invulling van de genoemde pakketten? We nemen de wensen graag door om vervolgens een voorstel op maat uit te werken.

Volledige verzorging
Hotel De Bilt – Utrecht verhuurt diverse (presentatie) meubelen, servies, BBQ’s, decoratie en audiovisuele middelen. Onze medewerkers ontzorgen u graag bij de opbouw, afbouw, styling en service zodat u ontspannen uw gasten kunt ontvangen.

Foodtruck
Een echte eycatcher met heerlijke gerechten op uw feest of evenement? Huur een originele foodtruck en creëer een unieke belevenis.

Ons enthousiaste salesteam staat u bij met raad en daad en informeert u graag over de vele mogelijkheden. Heeft u nog vragen of ontvangt u graag een offerte, aarzelt u dan niet en neem contact op met onze afdeling sales. 

Bel of mail gerust, wij zijn u graag van dienst!

030-2205811
sales@biltschehoek.valk.com

Reservering aanvragen