Bruiloft locatie

Gaat u binnenkort trouwen en bent u nog op zoek naar een bruiloft zaal in een bosrijke omgeving in Utrecht? U bent van harte welkom bij Hotel De Bilt – Utrecht!  U heeft keuze uit diverse sfeervolle ruimtes en / of een exclusieve outdoor tent in onze moestuin naast het hotel. De bruiloft kan georganiseerd worden voor diverse groepen. Van een intieme bruiloft tot een grandioos feest!

Naast het aankleden van uw bruiloft zaal, ondersteunen wij u graag bij het organiseren van uw feest. Het verzorgen van de bloemen, de bruidstaart en uiteraard de hapjes en drankjes. Uiteraard helpt ons ervaren team daar graag bij.

Om de mooiste dag van uw leven te accommoderen nodigen wij u graag uit voor een rondleiding waarna we uw wensen persoonlijk kunnen bespreken!

 

Feestarrangementen

Culinaire mogelijkheden

Op culinair gebied verzorgen wij al uw wensen op maat. Om u alvast een idee te geven van de mogelijkheden, hebben wij diverse arrangementen samengesteld.

Uiteraard zijn u en uw gasten ook van harte welkom om te overnachten. Voor het bruidspaar hebben wij een prachtige suite ter beschikking. Voor de gasten heeft u de keuze uit meerdere kamertypes.

Speciale mogelijkheden

Extra romantisch

Om uw overnachting zo speciaal mogelijk te maken bieden wij een aantal extra's. Kies voor een romantisch pakket met rozenblaadjes, hartjesballonnen en chocolade of een fles champagne op de kamer.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie. Ons enthousiaste salesteam staat u bij met raad en daad. Heeft u nog vragen of ontvangt u graag een offerte, bel of mail gerust, wij zijn u graag van dienst!

030-2205811
sales@biltschehoek.valk.com

Reservering aanvragen