Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel de Bilt - Utrecht

Familiekamer voor het hele gezin

Slapen

Als gezin logeren bij Van der Valk de Bilt – Utrecht? Dan is de familiekamer de?perfecte oplossing! Deze moderne kamer bestaat uit twee ruimtes die van elkaar gescheiden zijn door een muur met een toog.?Het kindergedeelte is voorzien van twee enkele?bedden, twee eigen tv-tjes en kastruimte. Voor de allerkleinsten bieden we luxe kinderbedjes, om ervoor te zorgen dat zowel ouders als kinderen zich thuis voelen. In ons hotel staan wij garant voor een ontspannen en gezinsvriendelijk verblijf.

Culinair genieten met kinderen

Eten

Laat je culinair verwennen tijdens je verblijf bij Van der Valk De Bilt - Utrecht met ons speciale Timo Toekan Menu, ontworpen voor onze jongste gasten. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

Kinderactiviteiten in de buurt

Plezier

Ontdek een wereld van plezier voor de kleintjes tijdens je verblijf bij Hotel De Bilt - Utrecht! Gelegen in een bosrijk gebied, is ons hotel ideaal voor wandelingen met het gezin. Maar ook het Nijntje Museum, het Spoorwegmuseum of een dierentuinbezoek zijn leuke activiteiten in de buurt van ons hotel! Of je nu kiest voor culturele uitstapjes, avontuurlijke activiteiten of een combinatie van beide, ons hotel biedt de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf met het hele gezin.