Vier Pasen in Utrecht

Het feest van de lente zit er weer aan te komen, Pasen. Twee dagen die in het teken staan van samenzijn en genieten van lekker eten. Daarom ontvangen wij u graag op Eerste en Tweede Paasdag, zondag 31 maart en maandag 1 april, voor een heerlijke Paasbrunch. 

Paasbrunch bij Hotel de Bilt - Utrecht

Wij ontvangen u graag met een feestelijk welkomstdrankje en lekkere amuse. Vooraf serveren wij een heerlijke soep, daarna presenteren wij u op een royaal buffet een keur aan warme en koude specialiteiten, een uitgebreid assortiment aan vis- en vleesgerechten, heerlijke salades, diverse soorten broodbeleg en diverse soorten luxe broodjes en broodsoorten. En om de Paasbrunch compleet te maken serveren wij een uitgebreid dessertbuffet bestaande uit ijstaarten, bavarois en vers gesneden fruit.

Prijs:
Volwassenen: € 52,50*
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 22,50*
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: gratis

*Inclusief koffie, thee, diverse sappen, frisdranken, tapbier (Swinckels) & huiswijn (M-Selection)

Belangrijk om te weten:

  • De Paasbrunch wordt georganiseerd in ons buffetrestaurant Houdringe en start om 12:00 uur tot 15:00 uur. 
  • Voor de Paasbrunch is 100% aanbetaling vereist. U ontvangt hiervoor half maart een betaallink, en wij verzoeken u deze uiterlijk 48 uur voor aankomst te hebben voldaan.

Reserveer voor 31 maart                          Reserveer voor 1 april

Andere paasactiviteiten in Utrecht

Natuurlijk kunt u ook voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner terecht bij Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht. Wij serveren dan gewoon onze standaard menukaart. Deze vindt u hier. Maar bij Pasen hoort natuurlijk ook een echt Paasontbijt. Hier kunnen zowel hotelgasten als niet-hotelgasten gebruik van maken. Op zondag is ontbijtbuffet geopend van 07:00 tot 10:30 uur en op maandag van 07:00 tot 10:00 uur. Maar voor het ultieme ontspanningsgevoel is het natuurlijk het fijnste dat u dit combineert met een overnachting in één van onze fijne hotelkamers