Onvergetelijke momenten bij Van der Valk

Feestdagen bij Van der Valk de Bilt - Utrecht

31 maart & 1 april 2024

Pasen

Pasen is een tijd van samenkomen en genieten van heerlijk eten te midden van gezelligheid. Bij ons hotel wordt Pasen een onvergetelijke ervaring. Tijdens Pasen organiseren wij een uitgebreide brunch voor het hele gezin! Wij ontvangen u graag met een feestelijk welkomstdrankje en een heerlijke amuse.

Zet jouw moeder in het zonnetje

Moederdag

Jouw moeder moet eigenlijk iedere dag in het zonnetje gezet worden, maar op moederdag natuurlijk net even extra. En dat kan bij Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht! Trakteer haar op een heerlijke lunch of diner of zelfs op een compleet verzorgde overnachting in ons hotel! Vanaf 1 maart kunt u reserveren voor ons unieke Moederdag 2024 aanbod.

Vier de liefde

Romantisch verblijf

Voor je het weet is het alweer 14 februari, Valentijnsdag. Bij Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht kan je deze meest romantische dag van het jaar vieren met jouw geliefde. Geniet van een heerlijk gangendiner en combineer dit eventueel nog met een overnachting in ons hotel met het Alles is Liefde arrangement.

Verschillende activiteiten

Pinksterweekend

Wij bij Van der Valk De Bilt – Utrecht zijn alweer druk bezig met de feestdagen van 2024. Brunches, diners en complete arrangementen zullen georganiseerd worden. Wilt u dit jaar ook genieten van een gezellig pinksterweekend? Houdt onze website goed in de gaten en wees als eerste op de hoogte.