Restaurant

Restaurant De Biltsche Hoek

Op 14 december heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tot en met 20 april 2021 mogen wij helaas geen gasten in ons restaurant ontvangen die niet in ons hotel verblijven. Na 20.00 uur schenken of verstrekken wij geen alcoholhoudende dranken in ons restaurant en/of via roomservice.

Wat mag wel?

Voor het reserveren van een hotelkamer klikt u hier. We zijn blij dat we ondanks de aangescherpte maatregelen toch onze hotelgasten mogen blijven ontvangen!

Van harte welkom in Restaurant De Biltsche Hoek, verdeeld over een aantal zalen, elk met eigen sfeer en interieur. U bent hier welkom voor een kopje koffie, een lunch of een uitgebreid diner. In de zomer kunt u op ons zonovergoten terras plaatsnemen.

Wij bieden u een regelmatig wisselende menukaart; onze keukenmanager, Joram van Twillert, is een gepassioneerde kok, die graag gebruikt maakt van lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Beproefde kookmethodes (o.a. slowcooking) komen hierbij volledig tot hun recht.

Ons restaurant is dagelijks geopend van 07.00 uur tot 21.00 uur. 

Tevens is er een mogelijkheid om gebruik te maken van ons uitgebreide ontbijtbuffet. Hiervoor kunt u dagelijks terecht in ons restaurant van 07.00 tot 10.00 uur (in het weekend tot 10.30 uur). 

Handig om te weten:

  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkeren op eigen terrrein
  • Nabij uitvalswegen van A27 en A28
  • Betalen met pin, creditcard of contant

Bij dieetwensen, laat het ons van te voren weten.