Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Van harte welkom in Restaurant De Biltsche Hoek, verdeeld over een aantal zalen, elk met eigen sfeer en interieur. U bent hier welkom voor een heerlijk ontbijt, een borrel, een lunch of een uitgebreid diner. In de zomer kunt u op ons zonovergoten terras plaatsnemen.

Wij ontvangen u graag weer met de gehele familie in ons restaurant voor een royale zondagsbrunch. U heeft een ruime keuze aan smaakvolle voorgerechten, diverse soorten luxe broodjes, salades, hoofdgerechten. Sluit de zondagsbrunch af met een heerlijk dessertbuffet. Uiteraard vergeten wij de kinderen niet. Voor hen staan op een apart buffet diverse kindergerechten klaar.

Ieder seizoen stelt chef-kok Joram van Twillert een menukaart op met mooie seizoensgebonden producten, waar mogelijk biologisch en lokaal. Zo verwerken we de oogst uit onze eigen moestuin in verse gerechten, serveren we ambachtelijke hammen en worsten van “Buitengewone Varkens” en kroketten van “Fungi Factory”.

Genieten met familie & vrienden

Buffetten

Wanneer u uw gasten wilt ontvangen tijdens een receptie, verjaardag, bruiloft of (personeels-)feest, bieden wij verschillende buffetten aan. Onze royale zalen bieden u en uw gasten alle ruimte om te genieten van onze buffetten.

Iets te vieren?

Catering

Bedrijfsbijeenkomst? Vergadering? Jubileum? Verjaardag? Van een buffet tot complete feestavond met walking dinner, Hotel De Bilt - Utrecht verzorgt graag de catering bij u thuis of op locatie.

Kinderen zijn van harte welkom bij Van der Valk! Speciaal voor onze jongste gasten hebben wij een verrassend veelzijdige kindermenukaart samengesteld: Van der Valk Wereldeters. Kinderen worden met deze avontuurlijke en verantwoorde gerechten uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele kindermenu's.

Vieren bij Van der Valk

Feesten & partijen

Heeft u wat te vieren?

De fraaie ligging langs de bosrand en de uitstekende bereikbaarheid zorgen ervoor dat Hotel De Bilt - Utrecht een uitstekende locatie is voor uw feestelijke evenement. De uitgebreide zalenaccommodatie biedt sfeervolle mogelijkheden. Wanneer u uw gasten wilt ontvangen tijdens een receptie, verjaardag, bruiloft of (personeels-)feest, bieden wij u graag een passend arrangementen aan.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten