Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Van harte welkom in Restaurant De Biltsche Hoek, verdeeld over een aantal zalen, elk met eigen sfeer en interieur. U bent hier welkom voor een heerlijk ontbijt, een borrel, een lunch of een uitgebreid diner. In de zomer kunt u op ons zonovergoten terras plaatsnemen.

Op 1ste en 2e Pinksterdag presenteren wij u een uitgebreide brunch in Pinkstersferen. Wij ontvangen u graag met het gezin voor een feestelijke brunch. 
Ook voor een weekendje weg kunt u bij ons terecht. Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht is gevestigd aan een bosrijke omgeving. Ideaal voor een heerlijke wandeling of om te fietsen tijdens de lentedagen!

Wij ontvangen u graag weer met de gehele familie in ons restaurant voor een royale zondagsbrunch. U heeft een ruime keuze aan smaakvolle voorgerechten, diverse soorten luxe broodjes, salades, hoofdgerechten. Sluit de zondagsbrunch af met een heerlijk dessertbuffet. Uiteraard vergeten wij de kinderen niet. Voor hen staan op een apart buffet diverse kindergerechten klaar.

Feesten & partijen

Buffetten

Onze royale zalen bieden u en uw gasten alle ruimte om te genieten van onze buffetten. Onze buffetsuggesties bieden hierin volop keuze. Naar wens kunt u de buffetten aanpassen. Onze salesmedewerkers helpen u graag hierbij.

Iets te vieren?

High tea

Heeft u iets te vieren? En wilt u ter ere daarvan een high tea organiseren? Dat kan bij Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht! Geniet een middag lang van de lekkerste soorten thee met daarnaast overheerlijke zoete en/of hartige lekkernijen. Dé ideale setting om even gezellig bij te kletsen.

Kinderen zijn van harte welkom bij Van der Valk! Speciaal voor onze jongste gasten hebben wij een verrassend veelzijdige kindermenukaart samengesteld: Van der Valk Wereldeters. Kinderen worden met deze avontuurlijke en verantwoorde gerechten uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele kindermenu's.

Vieren bij Van der Valk

Feesten & partijen

Heeft u wat te vieren?

De fraaie ligging langs de bosrand en de uitstekende bereikbaarheid zorgen ervoor dat Hotel De Bilt - Utrecht een uitstekende locatie is voor uw feestelijke evenement. De uitgebreide zalenaccommodatie biedt sfeervolle mogelijkheden. Wanneer u uw gasten wilt ontvangen tijdens een receptie, verjaardag, bruiloft of (personeels-)feest, bieden wij u graag een passend arrangementen aan.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten