Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht

+31 30 220 58 11+31 30 220 58 11 24u bereikbaar · lokaal tarief
Restaurant activiteiten

Activiteitenkalender Restaurant De Biltsche Hoek

De feestdagen worden in Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht uitbundig gevierd. Voor het Wildbuffet, de Sinterklaasbrunch en de Nieuwjaarsbrunch kunt u gebruik maken van onderstaand reserveringsformulier. Voor de kerstbrunch en het kerstdiner, verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen ( 030 - 2205811). Dit jaar staan de volgende activiteiten gepland: 

Wildbuffet Dansant

De zomer gaat langzamerhand over in de herfst, het jaargetijde van open haarden, warme dekens en overheerlijke wild- en winterse gerechten.

Op zaterdagavond 24 oktober en zaterdagavond 21 november 2015, organiseren we, tot groot genoegen van velen, wederom ons culinaire Wildbuffet Dansant. Geniet van de diverse culinaire wildgerechten met gebruik van verse seizoensproducten en lokale streekproducten, gecombineerd met mooie wijnen. Wij zorgen voor heerlijke dansmuziek.

Reserveren gewenst.

Aanvang 19.30 uur. Prijs p.p.: € 79,50, inclusief passend drankenarrangement.

Uiteraard is ons Wildbuffet te combineren met een overnachting inclusief ontbijt, voor een heerlijk weekendje weg.

Sinterklaasbrunch

Op zondag 29 november 2015 organiseren wij onze jaarlijkse Sinterklaasbrunch, een feest voor jong en oud door het optreden van een heus Pietenorkest.

Om 11.30 uur ontvangen wij u graag met een welkomstcocktail en een heerlijke soep. Hierna presenteren wij u op een royaal buffet een keur aan warme en koude specialiteiten, een uitgebreid assortiment aan vis- en vleesgerechten, heerlijke salades, diverse soorten hartig en zoet broodbeleg en diverse soorten luxe broodjes en broodsoorten. We hebben geen live-cooking.

Uiteraard vergeten wij de kinderen niet op deze speciale middag. Voor hen staat er een apart buffet klaar met allerlei kindergerechten, waaruit zij kunnen kiezen.

Als afsluiting van de brunch  verwelkomen wij u graag bij ons dessertbuffet, waarop allerlei zoete heerlijkheden, fruit, slagroom en diverse aanvullingen klaarstaan. Het buffet wordt uitgebreid met Ice-fondue.

Gedurende de brunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensap.

De brunch eindigt om circa 14.00 uur.

Reserveren voor de brunch is noodzakelijk. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze receptie.

Brunchtarieven per persoon

Volwassenen                 € 29,50
Kinderen4 t/m 12 jaar   € 17.50
Kinderen tot 4 jaar           gratis

Aanvang: 11.30 uur

Kerstbrunch

Op zowel 1e als 2e Kerstdag ontvangen wij u om 11.30 uur voor een uitgebreide brunch in heerlijke kerstsferen. 

Wij ontvangen u met een welkomstcocktail waarna u kunt genieten van de feestelijke brunch met diverse verrassende gerechten. We sluiten de brunch af met een uitgeserveerd feestelijk kerstdessert, aangevuld met ijsfondue. Afsluiting circa 14.00 uur.

We hebben geen live-cooking.

Aanvangsttijd: 11.30 uur

Brunchtarieven: Volwassenenen € 35,50, kinderen vanaf 3 t/m 12 jaar € 18,50. 

Voor de kinderen presenteren wij een speciaal kinderbuffetje met diverse gerechten speciaal voor kinderen.

Wij verzoeken u wel om vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. De kerstbrunch kunt u uitsluitend telefonisch bespreken (telefoon 030 - 2205811). 

Kerstdiner

Op beide kerstdagen serveren wij in ons feestelijk versierde restaurant een 4-gangen keuzemenu met een grote variatie aan specialiteiten, geheel passend bij de tijd van het jaar. U kunt vanaf 12.00 uur een tafel in het restaurant reserveren door telefonisch contact op te nemen met onze receptie (telefoonnummer 030 - 2205811).

Prijs: Volwassenen € 45,50 p.p., voor de kinderen tot 12 jaar is er een speciaal menu à € 18,50 p.p.

We hebben geen live-cooking.

Medio oktober zal onze kerstbrochure beschikbaar zijn, hierin wordt o.a. het menu bekendgemaakt. Op verzoek sturen we u hem graag toe; uiteraard kunt u ook de brochure t.z.t. downloaden.

Wij verzoeken u wel om vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Het kerstdiner kunt u uitsluitend telefonisch bespreken (telefoon 030 - 2205811). 

Nieuwjaarsbrunch

Begin het jaar goed met familie en/of vrienden en reserveer nu voor onze Nieuwjaarsbrunch. Aanvang: 12.00 uur

Na een welkomstcocktail, kunt u genieten van een feestelijke brunch met een keur aan verrassende gerechten. De brunch wordt afgesloten met een uitgeserveerd feestelijk dessert, aangevuld met ijsfondue. We hebben geen live-cooking. Afsluiting circa 14.00 uur

Voor de kinderen presenteren wij een speciaal kinderbuffetje met diverse gerechten speciaal voor kinderen. 

Brunchtarieven: Volwassenen € 30,00, kinderen van 3 t/m 12 jaar € 17,50.

Wij verzoeken u wel om vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. De Nieuwjaarsbrunch kunt u middels onderstaand formulier reserveren of telefonisch 030 - 2205811). 

Verplicht veld