Brunch

Brunchen bij Van der Valk De Bilt - Utrecht

Op 14 december heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tot en met 11 mei 2021 mogen wij helaas geen gasten in ons restaurant ontvangen. Na 20.00 uur schenken of verstrekken wij geen alcoholhoudende dranken in ons restaurant en/of via roomservice.

Wat mag wel?

Onze keukenbrigade heeft een aantal 'toekan thuis' pakketten voor u samengesteld. Laat u verrassen door typische Van der Valk klassiekers en specialiteiten!

TOEKAN THUIS Brunchpakket

Voor het reserveren van een hotelkamer klikt u hier. We zijn blij dat we ondanks de aangescherpte maatregelen toch onze hotelgasten mogen blijven ontvangen!

Geniet op zondagochtend van de zeer uitgebreide zondagsbrunch in Hotel De Bilt - Utrecht. Een heerlijke start van de zondag met gezin, familie of vrienden.

Om 11.30 uur ontvangen wij u graag met een bruisend welkomstdrankje en een heerlijke soep. Hierna presenteren wij u op een royaal buffet een keur aan warme en koude specialiteiten, een uitgebreid assortiment aan vis- en vleesgerechten, heerlijke salades, diverse soorten broodbeleg en diverse soorten luxe broodjes en broodsoorten.

Brunchen, ook voor de kinderen

Uiteraard vergeten wij de kinderen niet. Voor hen staan op een apart buffet diverse kindergerechten klaar, waaruit zij kunnen kiezen. 

Als afsluiting van de brunch verwelkomen wij u graag bij ons dessertbuffet, waarop allerlei zoete heerlijkheden, fruit, slagroom en diverse aanvullingen klaarstaan.

Gedurende de brunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensap.

De brunch eindigt om circa 14.30 uur. Tijdens de feestdagen (Moederdag, Pasen, Pinksteren, Sinterklaas, Kerst en op Nieuwjaarsdag) serveren wij een extra feestelijke brunch. Hiervoor gelden aangepaste prijzen.

Reserveren

Reserveren voor de brunch is noodzakelijk. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze receptie.       

Brunchtarieven per persoon

Volwassenen: € 26,50
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 15,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis
Kinderstoel          

N.B. We hebben geen live-cooking.    

Handig om te weten:

  • Gratis parkeren
  • Ideaal gelegen nabij A27 en A28
  • Betalen met pin, creditcard of contant
  • Gratis Wi-Fi