Kamer boeken bij Hotel De Bilt - Utrecht

Onze gasten beoordelen ons met een

8,2
uit 15496 betrouwbare beoordelingen
Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht

Overnachten in luxe en comfort

Kamers en suite

U bent van harte welkom in ons hotel! Overnacht in een van onze 102 hotelkamers. Er zijn diverse kamers: Economy (Plus), Comfort (Deluxe), Familiekamers en een prachtige luxe Suite.

Vacatures Van der Valk

Vacatures

Join the family

Ben jij van nature gastvrij, enthousiast en hou je van samenwerken? Durf je de uitdaging aan om onze gasten elke dag van topservice te voorzien? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

restaurant eten drinken de bilt

Eten & drinken

Restaurant

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant voor ontbijt, koffie met gebak, lunch, borrel en diner! Vooraf reserveren is aanteraden, maar u bent vrij om spontaan binnen te wandelen. 

Duurzaam Van der Valk

Duurzaam

Duurzame samenwerkingen

Als hotel werken wij samen met verschillende duurzame organisaties. Zo hebben we onze eigen Berkshire varkens, moestuin en bloementuin. Ook maakt het hotel gebruik van (biologische) streekproducten. Mede door deze initiatieven zijn wij trotse bezitters van het Green Key certificaat. 

babyshower verjaardag vieren de bilt

Feesten & partijen

Heeft u wat te vieren?

Verjaardag, jubileum, trouwdag of babyshower? Vier het bij ons! Bekijk online alle mogelijkheden of maak een afspraak met onze sales afdeling.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten