Vier Moederdag in Utrecht

Op zondag 12 mei is het weer zover, Moederdag 2024. Moederdag is de perfecte gelegenheid om de vrouw die altijd voor je klaarstaat, te verwennen en in het zonnetje te zetten. En wat is er nu beter dan jouw waardering tonen met een smaakvolle verrassing? Bij Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht nodigen we je uit om Moederdag onvergetelijk te maken, dit kan met een heerlijke lunch tot een luxueuze overnachting.

Moederdagactiviteiten bij Hotel De Bilt

Laat je moeder genieten van een luxe lunch in ons sfeervolle restaurant, waar onze chef-koks met passie de meest smaakvolle gerechten bereiden. Of maak de dag compleet met een onvergetelijk diner, waarbij de culinaire hoogstandjes zorgen voor een ware smaaksensatie.

Wil je jouw moeder echt in de watten leggen? Kies dan voor een verzorgde overnachting in ons comfortabele hotel. Laat haar ontspannen in een stijlvolle kamer en genieten van een rustige nacht. 's Ochtends staat er een uitgebreid ontbijt klaar, zodat ze de dag goed kan beginnen.

Geef jouw moeder dit jaar een Moederdagcadeau dat ze verdient – een onvergetelijke ervaring bij Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht. Reserveer nu en maak van Moederdag een dag vol liefde, waardering en culinaire verwennerij.