PINKSTERBRUNCH 1ste Pinksterdag

Eerste Pinksterdag | 19 MEI 

Op 1ste Pinksterdag verzorgen wij een uitgebreide brunch. Kom gezellig langs met het gezin en geniet van al het lekkers! 

Wij ontvangen u graag met een feestelijke welkomstdrankje en een amuse. Vooraf serveren wij een heerlijke soep, daarna presenteren wij u op een royaal buffet een keur aan warme en koude specialiteiten, een uitgebreid assortiment aan vis- en vleesgerechten, heerlijke salades, diverse soorten broodbeleg en diverse soorten luxe broodjes en broodsoorten. En om de Pinksterbrunch compleet te maken serveren wij een uitgebreid dessertbuffet bestaande uit ijstaarten, bavarois en vers gesneden fruit.

 

Prijs:
Volwassenen: € 52,50*
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 22,50*
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: gratis

*Inclusief koffie, thee, diverse sappen, frisdranken, tapbier (Swinckels) & huiswijn (M-Selection)

 

Belangrijk om te weten:

  • De Pinksterbrunch wordt georganiseerd in ons buffetrestaurant Houdringe en start om 12:00 uur tot 15:00 uur. 
  • Voor de Pinksterbrunch is 100% aanbetaling vereist. U ontvangt hiervoor betaallink, en wij verzoeken u deze uiterlijk 48 uur voor aankomst te hebben voldaan.

19 mei Pinksterbrunch 

 

Natuurlijk kunt u ook voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner terecht bij Restaurant De Biltsche Hoek. Wij serveren dan gewoon onze standaard menukaart. Deze vindt u hier. Maar bij Pinksteren hoort natuurlijk ook een ontbijtbuffet. Hier kunnen zowel hotelgasten als niet-hotelgasten gebruik van maken. Op zondag is ontbijtbuffet geopend van 07:00 tot 10:30 uur en op maandag van 07:00 tot 10:00 uur. Maar voor het ultieme ontspanningsgevoel is het natuurlijk het fijnste dat u dit combineert met een overnachting in één van onze fijne hotelkamers.