Genieten in Utrecht

Ontdek onze faciliteiten

Altijd en overal bereikbaar

Gratis WiFi

Bij Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht snappen we dat, in de tijd waarin we nu leven, het belangrijk is om altijd en overal bereikbaar te zijn. Daarom maakt in ons hotel gebruik van gratis WiFi. Ook voor voor zakelijke afspraken is dit ideaal!

Sportief tijdens uw verblijf

Huur een fiets

Ons hotel ligt in een prachtige omgeving dat zich uitstekend leent om te worden verkend per fiets. Maak een prachtige fietstocht over de Utrechtse Heuvelrug of ontdek de Stad Utrecht! Bij ons kunt u een fiets en e-bike huren! Wist u dat wij ook een speciaal Fietsarrangement aanbieden?

Altijd netjes op pad

Stomerijservice

Wij bieden onze hotelgasten een stomerijservice aan. Bij Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht kunt u, tegen betaling, uw kleding laten reinigen. Wanneer u uw was voor 08.00 uur bij de hotelreceptie afgeeft, kunt u het dezelfde dag nog ophalen. Ideaal toch? Helemaal wanneer u de volgende dag een zakelijke meeting hebt en er top uit moet zien!

Voor de kleintjes

Kids Corner

Ook voor kinderen is er genoeg te beleven in Hotel de Bilt - Utrecht. In het souterrain tussen hotel en restaurant hebben we een kids corner waar er voor de kinderen wat speeltoestelletjes aan de muur zijn bevestigd en in het restaurant hebben we een heerlijk kindermenu met kleurplaat en kleurtjes. Maar ook de omgeving van het hotel is ideaal voor kinderen!

Bij Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht maakt u als hotelgast gratis gebruik van onze parkeergelegenheid. Ook beschikken bij over 12 oplaadpunten voor uw elektrische auto: reguliere laadpalen, maar ook (ultra) snelladers. Laad uw auto op terwijl u bij ons luncht, dineert, vergadert en/of logeert. Dit is handig voor u, maar past ook in ons beleid ten aanzien van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (M.V.O.)

Er even tussenuit en uw hond meenemen? Bij Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht zijn honden van harte welkom! Op enkele kamers zijn honden toegestaan, maar ook in de lobby, het restaurant en de bar mag uw hond mee. Natuurlijk zijn er wel enkele huisregels opgesteld, om uw verblijf en het verblijf van onze andere gasten zo aangenaam mogelijk maken.