Ontdek de omgeving

Utrecht

Ontdek Utrecht

Kanotocht

In Utrecht geniet u van een kanotocht over de Utrechtse Grachten. Op deze manier bewondert u de binnenstad op een speciale manier! 

Naast het ontdekken van de Binnenstad vanaf het water ook meer van de provincie ontdekken. Boek dan een van de rondvaarten in Utrecht. U kunt naast de rondvaart in het centrum van Utrecht ook kiezen voor een rondvaart door Rhijnauwen en Amelisweerd. 

Ontdek Utrecht

Domtoren

Een van de meest historische gebouwen van Utrecht beklimmen? Bezoek de domtoren en ervaar een prachtig uitzicht over de stad!

Ontdek Utrecht

Spoorwegmuseum

Eropuit met het hele gezin doet u bij Hotel De Bilt! Vanuit ons hotel kunt u een bezoek maken aan het historische Spoorwegmuseum. Dit museum biedt de perfecte afwisseling tussen stations, theater, attracties en tentoonstellingen. 

Ontdek Utrecht

Nijntje museum

Ontdek het Nijntje Museum, geworteld in Utrecht's culturele erfgoed en de creatie van Dick Bruna. Een korte rit van Hotel De Bilt, laat de geschiedenis herleven terwijl je de kleintjes meeneemt op een reis door Nijntje's iconische wereld.

Ontdek Utrecht

Botanische Tuinen

Verken de weelderige Botanische Tuinen van Utrecht vanuit Hotel De Bilt. Ontdek een oase van groen, op slechts een steenworp afstand van je verblijf.