Utrechtse Heuvelrug, een gebied vol pracht en praal

Hotel De Bilt - Utrecht ligt aan de rand van De Utrechtse Heuvelrug, een eeuwenoud bosgebied dat zich uitstrekt tot aan plaatsen als Doorn en Amerongen. Het kenmerkende van De Utrechtse Heuvelrug zijn de prachtig bewaarde kastelen en buitenplaatsen.

Locatie

Stadshart Utrecht

Het stadshart van Utrecht heeft u het hele jaar door veel te bieden en voor elk wat wils. Een groot winkelcentrum met veel variëteit aan winkels (elke zondag koopzondag), heerlijk slenteren langs de bekende Utrechts grachten of breng eens een bezoek aan één van de bekende musea, die de stad rijk is. Uiteraard is de beklimming van de Domtoren voor de kinderen een geweldige ervaring. Vanaf de VVV Utrecht is het mogelijk om een stadswandeling te maken, met of zonder gids. Voor de meeste stadswandelingen hoeft niet gereserveerd te worden. Op de site van de VVV staan vele mogelijkheden.

Ook op cultureel gebied is er in Utrecht veel te beleven. De culturele zondagen zijn enorm in trek. Klik op www.culturelezondagen.nl voor de kalender.  Om een compleet overzicht te krijgen van alle georganiseerde activiteiten en festiviteiten, klikt u op www.bezoek-utrecht.nl