Landgoed Vollenhoven

Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en geniet van een sereen bezoek aan het prachtige Landgoed Vollenhoven. Dit is een ware oase van rust en schoonheid. Gelegen te midden van weelderige bossen en uitgestrekte groene velden, biedt Landgoed Vollenhoven een idyllische omgeving voor een ontspannen uitje.

Landgoed Vollenhoven wordt ook wel de parel van de Stichtse Lustwarande genoemd. Naast het landhuis is er een Oranjerie, een Koetshuis en een ijskelder. U vindt de Oranjerie achter de historische moestuin midden in het bos. Het heeft zijn oorspronkelijke functie behouden om kwetsbare planten in de winter te laten overwinteren. Nu wordt het verhuurd voor verschillende activiteiten. De prachtige tuinen geven de ontwikkelingen weer tussen begin 1800 en nu. Ontdek de rijke geschiedenis van dit historische landgoed terwijl je wandelt door de schitterende tuinen en langs de statige landhuizen.

Landgoed Vollenhoven is niet alleen een idyllische bestemming voor rustzoekers, maar ook een perfecte locatie voor evenementen van elke omvang. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grootschalig feest, de sfeervolle ambiance en de adembenemende omgeving zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor elke gast.

Overnachten bij Landgoed Vollenhoven

Wilt u na uw evenement, activiteit of diner bij Landgoed Vollenhoven overnachten in de omgeving? Combineer uw bezoek aan Landgoed Vollenhoven met een verblijf bij Van der Valk Hotel de Bilt. Ons hotel biedt een scala een sfeervolle kamers, heerlijk eten en drinken in ons restaurant en genoeg faciliteiten. Met Hotel de Bilt bent u verzekerd van een comfortabel en zorgeloos verblijf.