Vier Valentijnsdag in Utrecht

Valentijnsdag, de dag van de liefde, verdient een speciale viering. Maak dit jaar Valentijnsdag onvergetelijk door romantisch te genieten bij Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht. Ontdek waarom ons hotel dé perfecte bestemming is voor een betoverende Valentijnservaring.

Romantische overnachting in De Bilt - Utrecht

Trakteer je geliefde op een romantische overnachting in onze fijne kamers. Met smaakvolle inrichting en moderne voorzieningen biedt ons hotel de ideale setting voor een intiem samenzijn. Laat de romantiek oplaaien terwijl jullie genieten van de privacy en comfort van onze gastvrije accommodaties.

Valentijnsdiner in De Bilt - Utrecht

Vier de liefde met een romantisch diner in ons sfeervolle restaurant. Onze getalenteerde chefs hebben een speciaal Valentijnsmenu samengesteld, vol met verrukkelijke gerechten bereid met liefde en passie. Proef de verfijnde smaken en geniet van elkaars gezelschap in een intieme en romantische sfeer.

Romantisch hotelarrangement in De Bilt - Utrecht

Maak van Valentijnsdag een onvergetelijke gelegenheid met ons speciale "Alles is Liefde" arrangement. Geniet van een overnachting in een Comfort Deluxe kamer met kingsize bed, een heerlijk 3-gangen diner, een fles Cuvée Prestige en macarons op de kamer en 's ochtends ontvangt u een uitgebreid ontbijt gereserveerd op de kamer.

Bekijk het arrangement

Valentijnsdag wordt pas echt magisch bij Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht. Vier de liefde met een sfeervolle overnachting en/of een romantisch diner. Wij verzorgen alles, jullie hoeven enkel te genieten.