Vaderdaguitje in Utrecht

Op zoek naar de perfecte manier om Vaderdag te vieren? Zoek niet verder! Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht biedt een onvergetelijke ervaring voor alle vaders die eens goed in de watten gelegd willen worden. Een heerlijke lunch of diner in ons hotel is het pérfecte vader-dochter of zoon-vader uitje in Utrecht.

Verzorgde overnachting in Utrecht

Trakteer je vader op een onvergetelijk verblijf in één van onze fijne hotelkamers. Onze kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle comfort die je vader verdient. Van ruime bedden tot moderne voorzieningen, we streven ernaar om aan al zijn wensen te voldoen. Laat hem ontspannen en genieten van een welverdiende nachtrust. Bekijk hier onze hotelkamers.

Vaderdagdiner in Utrecht

Verras je vader met een culinair hoogstandje in ons restaurant. Onze getalenteerde chefs bereiden heerlijke gerechten met verse en lokale ingrediënten. Kies van de à la carte kaart of ga voor een heerlijk gangendiner dat zijn smaakpapillen zal verwennen. Een gastronomische ervaring die hij niet snel zal vergeten. Ontdek ons restaurant hier

Boek een tafel

Vier Vaderdag op een unieke en luxe manier bij Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht.  Maak van deze Vaderdag een herinnering die nog lang zal nazinderen. Boek nu en beleef samen een onvergetelijke tijd in ons prachtige hotel.