Exclusieve outdoorlocatie

Vanaf mei t/m oktober heeft onze sfeervolle outdoortent een unieke plaats op het weiland achter het hotel! Midden in het groen, naast de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. De outdoortent is voorzien van stoelen en tafels en is voor diverse doeleinden geschikt. Hieronder geven wij een overzicht van de mogelijkheden:

Vergaderen in de tent
Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor bijv. een brainstormsessie, training of een creatieve workshop? Dan is onze unieke outdoortent een inspirerende locatie uitstekend geschikt!

Dineren in de tent
Minimaal 30 maximaal 80 personen.
Voor het diner zijn verschillende culinaire invullingen mogelijk; u kunt kiezen uit een speciaal outdoor buffet, onze outdoor BBQ of in op geselecteerde dagen voor ons seizoensmenu. Onze chefs werken zoveel mogelijk met producten uit de streek, uit het seizoen en waar mogelijk uit onze eigen groentetuin. 

Ons enthousiaste salesteam staat u bij met raad en daad en informeert u graag over de vele mogelijkheden. Heeft u nog vragen of ontvangt u graag een offerte, aarzelt u dan niet en neem contact op met onze afdeling Sales. Wij zijn op werkdagen te bereiken op telefoonnummer 030-63 58 736 of per e-mail: 

Neem direct contact op