NIEUWS - CORONAVIRUS

Ons hotel is (weer) geopend!

Om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te kunnen waarborgen, hanteren wij aangescherpte maatregelen in ons hotel. Wij vragen u tijdens uw verblijf of bezoek deze maatregelen na te leven. Zo gaan wij samen de strijd tegen het corona-virus aan.

Wij zijn blij u (weer) te mogen verwelkomen in ons hotel.

 

Update 21 april 20:00 uur:

De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus worden verlengd tot woensdag 20 mei 2020. Helaas zullen onze faciliteiten gesloten blijven, met uitzondering van onze hotelkamer faciliteiten.

Blijf gezond en help elkaar waar mogelijk!

Met gastvrije groet namens ons hele team,

Anne Deenik – van der Valk & Folkert Deenik

Update 1 april:

De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Helaas zullen onze faciliteiten gesloten blijven, met uitzondering van onze hotelkamer faciliteiten, en hebben wij de Paasbrunches moeten annuleren. 

Blijf gezond en help elkaar waar mogelijk!

Met gastvrije groet namens ons hele team, 

Anne Deenik - van der Valk & Folkert Deenik

Update 27 maart 07.30 uur:

Vanaf de opening van De Biltsche Hoek, al sinds 1956 een begrip in De Bilt, is het nog nooit voorgekomen dat de deuren voor onze gasten gesloten zijn. Helaas is de werkelijkheid anders en zijn wij genoodzaakt onze faciliteiten te sluiten, met uitzondering van onze hotelkamer faciliteiten, vanaf vrijdag 27 maart tot ten minste 6 april 2020. Dit in verband met de door het kabinet genomen maatregelen om COVID-19 te bestrijden. In de huidige landelijke situatie heeft de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en gasten absoluut prioriteit. Inmiddels zijn al onze gasten gecontacteerd over bestaande boekingen binnen deze periode.

Keep safe & healthy. Help en steun elkaar waar mogelijk. Wij hopen onze gasten snel weer met open armen en onveranderde gastvrijheid te mogen verwelkomen.

Namens al onze collega’s: tot snel!

Anne Deenik – van der Valk & Folkert Deenik

Update 16 maart 13.00 uur:

Van der Valk Hotels & Restaurants hanteert aangescherpte maatregelen

Van der Valk geeft, als familiebedrijf, de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers. Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen, heeft Van der Valk tot en met maandag 6 april a.s. al haar Nederlandse en Belgische restaurants gesloten. Onze hotels zijn wel open. Wij hopen uiteraard dat dit een bijdrage levert aan het voorkomen van verdere verspreiding van het Coronavirus.

Ons familiebedrijf fungeert al vele tientallen jaren als een belangrijke ontmoetingsplaats binnen onze samenleving. Vele maatschappelijke netwerken komen binnen onze vestigingen tot stand en worden daar onderhouden. De stappen die wij nu nemen voelen dan ook als onwerkelijk en hebben wij lang als ondenkbaar gezien. In deze uitzonderlijke omstandigheden is er echter geen andere keuze. Wij vertrouwen erop dat wij als samenleving alles doen wat nodig is om deze situatie een halt toe te roepen, en sterk en veerkrachtig zijn bij het herstel in de periode daarna. Voor de meest gestelde vragen en antwoorden, verwijzen we u graag door naar het RIVM.

Met gastvrije groet, 

Anne Deenik - Van der Valk & Folkert Deenik

Update 15 maart 18.00 uur:

Wij sluiten per direct ons restaurant en de bar en beraden ons op dit moment over het verloop van de komende weken. Het hotel en de zalen blijven tot nader bericht geopend met aangepaste ontbijt, lunch & dinermogelijkheden. We zullen u vanzelfsprekend op de hoogte houden via deze website!

Met gastvrije groet namens het hele team,

Anne Deenik - Van der Valk & Folkert Deenik

Update 12 maart:

Omdat we graag willen dat u zich net zo comfortabel en veilig voelt als altijd, treffen wij extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.

Al onze collega’s werken volgens het protocol dat opgesteld is door Van der Valk Hotels & Restaurants en hebben aandacht voor persoonlijke hygiëne. Wij volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM en passen indien nodig dagelijks deze protocollen aan.

We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!

Gastvrije groeten namens het hele team,

Anne Deenik - van der Valk & Folkert Deenik