Kerst

RESERVEREN VOOR KERST

In september hebben wij een pakket culinaire kerstactiviteiten samengesteld waarbij we rekening hebben gehouden met de (toen) geldende landelijke maatregelen. Alles was klaar om dit pakket aan onze gasten voor te leggen, maar toen volgde de persconferentie van 28 september en daarna degene op 13 oktober, 3 november en 17 november… De maatregelen hebben zoveel impact op onze capaciteit dat we nu nog geen toezeggingen kunnen doen met betrekking tot kerstreserveringen.

Het enige wat wij op dit moment definitief kunnen aanbieden, is een 2- of 3-daags kerstarrangement inclusief ontbijt en diner. Voor de overige culinaire activiteiten vragen wij uw geduld… Neem intussen eens een kijkje bij onze kerstpakketten!

Informatieaanvraag 

Wanneer u onderstaand formulier invult, brengen wij u met voorrang op de hoogte wanneer wij reserveringen kunnen gaan plaatsen. U zit dus nog nergens aan vast. Wij nemen t.z.t. contact met u op om met u te bespreken welke culinaire activiteiten wij gaan organiseren en of wij voor u een reservering mogen plaatsen. 

Stel dat wij zowel brunchbuffetten, dinerbuffetten en kerstdiners mogen organiseren, waar gaat uw voorkeur dan naar uit?

Wilt u op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief?
Verplicht veld