KERSTUITJES IN DE BUURT

In en om het hotel zijn genoeg mogelijkheden om te genieten van de Kerstdagen. Maak een mooie winterse fiets- of wandeltocht of bezoek Utrecht stad. Tijdens de wintermaanden worden meer dan 100 hartverwarmende activiteiten in de stad georganiseerd. Enkele hoogtepunten die u niet kunt missen zijn: het beroemde Nijntjemuseum in winter thema, Winter Station in het Spoorwegmuseum en de Country & Christmas Fair, de grootste kerstmarkt van de Benelux! 

Country & Christmas Fair | 22 t/m 28 november 2022
De Country & Christmas Fair is uitgegroeid tot de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux! Vanaf het moment dat u door de toegangspoorten loopt ademt u kerst in fabelachtige sferen. De locatie is ook uniek. Kasteel de Haar wordt traditiegetrouw omgetoverd tot een winterparadijs met kerstbomen en slingers. U zult zonder twijfel onder de indruk zijn zodra u het kasteel binnenloopt.

Winterstation | 24 december 2022 t/m 8 januari 2023
Het Spoorwegmuseum wordt omgetoverd tot een ‘Winter Wonderland’ dat ‘Winter Station’ wordt genoemd. De honderden lampjes, de geur van oliebollen, het antieke carrousel en de kerstbomen zorgen voor een nostalgische wintersfeer. Elke dag is er een gevarieerd programma met muziek en activiteiten. Het hoogtepunt van Winter Station is zonder twijfel de ijsbaan. Waar u kunt schaatsen tussen de historische treinen die tentoongesteld staan.