Kerst in ons hotel!

Beleef een warme en gezellige Kerst in ons Hotel: Geniet van een heerlijke Kerstarrangement en laat u culinair verwennen in een groene omgeving!

Wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor een betoverende kerstperiode. Ons speciale kerstarrangement staat voor u klaar en we kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor een onvergetelijke tijd. Vergeet de drukte en neem de tijd om te genieten van een warme en gezellige kerstsfeer.

Wilt u tijdens de feestdagen even heerlijk ontspannen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Ons hotel is omringd door een prachtige groene omgeving, waar u kunt genieten van rustige wandelingen en ontspannen fietstochten. En als u de behoefte heeft aan wat stadsleven, dan vindt u het bruisende Utrecht op slechts 10 minuten afstand. Na een dag vol avontuur, kunt u bij ons genieten van een heerlijk culinair kerstdiner dat met liefde is bereid.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de updates over onze kerstvieringen via onze website. Als u uw kerstervaring bij ons nog specialer wilt maken, boek dan ons kerstarrangement en geniet van een warme en ontspannen overnachting. We heten u van harte welkom in ons gezellige hotel en kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijke kerst te vieren in een groene en hartverwarmende omgeving.

Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant