KERST 2020

Na een bijzonder jaar kijken we ook uit naar een bijzondere kerstperiode. Omdat veel nog onzeker is, hebben we gekeken naar de mogelijkheden die wél zeker kunnen doorgaan! 

Zo zijn onze kerstarrangementen boekbaar en hebben we 3 verschillende kerstpakketten samengesteld waar de ontvanger in 2021 van kan genieten. Of wilt u misschien thuis uitpakken zoals bij Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht? Bestel dan onze Christmas Take Away pakketten. Laat het pakket gratis thuisbezorgen in gemeente De Bilt en Zeist of kom het afhalen in het hotel. U kunt daarnaast ook kiezen voor onze Winter Wonderland Drive Thru: uw bestelling persoonlijk én feestelijk laten overhandigen door de kerstman op 23 tot en met 27 december!

Binnen de huidige maatregelen zien wij helaas geen mogelijkheden om tijdens de kerstdagen gasten van buitenaf te ontvangen. Met pijn in ons hart moeten wij dan ook mededelen dat er dit jaar niet gereserveerd kan worden voor een culinaire activiteit wanneer u niet in het hotel overnacht. Wij kijken ernaar uit om al onze gasten in 2021 weer op een veilige en vertrouwde manier te kunnen ontvangen. 

Wij wensen al onze gasten gezellige, gezonde en veilige kerstdagen! 

Keep safe & healthy, 

Anne Deenik - Van der Valk & Folkert Deenik