KERST 2021

Beleef een betoverende Kerst en kom genieten van alles wat Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht u te bieden heeft. Kerst is het ideale moment om er even tussen uit te gaan en om te genieten van de tijd met familie en vrienden.

Kerstarrangementen
Tijdens de Kerstdagen kunt u onbezorgd genieten van luxe en comfort zoals u dat gewend bent van Van der Valk. Blijf romantisch met z’n tweetjes overnachten of gezellig met de hele familie. Een geheel verzorgd verblijf in ons hotel maakt uw kerst compleet! Geniet van een fijne overnachting inclusief een welkomstdrankje, uitgebreid kerstontbijtbuffet en een 4-gangen keuzediner volledig in de kerstsferen. Heeft u zin om even lekker te ontspannen? Neem dan een duik in ons verwarmde zwembad. Bekijk hieronder onze Kerst arrangementen.

Kerstarrangementen

Brunchbuffet & Kerstmenu
U kunt bij ons kiezen voor een compleet verzorgd arrangement of reserveren voor een uitgebreid brunchbuffet of een luxe 4-gangenmenu in kerstsferen!

Brunchen of dineren

Kerst activiteiten
In en om het hotel zijn genoeg mogelijkheden om te genieten van tijdens de Kerstdagen. Maak een mooi winterse fiets- of wandeltocht of bezoek Utrecht stad. In de wintermaanden worden meer dan 100 hartverwarmende activiteiten in de stad georganiseerd. Enkele hoogtepunten die u niet kunt missen zijn: Country & Christmas Fair, het beroemde Nijntjemuseum in winter thema, Winter Station en Knus - de grootste kerstmarkt van Utrecht! 

Winterstation
Het Spoorwegmuseum wordt omgetoverd tot een ‘Winter Wonderland’ dat ‘Winter Station’ wordt genoemd. De honderden lampjes, de geur van oliebollen, het antieke carrousel en de kerstbomen zorgen voor een nostalgische wintersfeer.

Elke dag is er een gevarieerd programma met muziek en activiteiten. Het hoogtepunt van Winter Station is zonder twijfel de ijsbaan. Waar u kunt schaatsen tussen de historische treinen die tentoongesteld staan. 

Country & Christmas Fair
De Country & Christmas Fair is uitgegroeid tot de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux! Vanaf het moment dat u door de toegangspoorten loopt ademt u kerst in fabelachtige sferen. De locatie is ook uniek. Kasteel de Haar wordt traditiegetrouw omgetoverd tot een winterparadijs met kerstbomen en slingers. U zult zonder twijfel onder de indruk zijn zodra u het kasteel binnenloopt.

Namens ons hele team, kijken we er naar uit om u ook tijdens de feestdagen te mogen verwelkomen!

Anne Deenik - Van der Valk & Folkert Deenik