Kerst 2021

*** Update 8 December 2021 ***

Geachte gasten, 

Sinds de laatste persconferentie beheerst het onze gedachten: welke mogelijkheden zijn er om onze gasten toch op een veilige en feestelijke manier te kunnen verwelkomen.

Met de huidige berichten uit de media denken wij dat de kans zeer groot is dat de huidige maatregelen verlengd zullen worden, wat betekent dat de 1,5 meter afstand en sluiting om 17:00uur gehandhaafd zal blijven.

De conclusie die wij hebben moeten trekken is dat we met de huidige maatregelen niet al onze kerstactiviteiten kunnen laten plaatsvinden op de manier waarop we dat graag zien.

Uiterlijk 16 december, maar hopelijk eerder, zullen wij communiceren of, en zo ja, op welke manier, de kerstactiviteiten worden georganiseerd. Wij kunnen ons voorstellen dat u liever eerder een beslissing wilt nemen over de invulling van uw kerstdagen. Wij respecteren hierin uw keuze, ook wanneer dit betekent dat u uw kerstreservering annuleert.

Wanneer u een vraag heeft of uw reservering wilt wijzigen of annuleren, dan kunt u contact opnemen met één van onze receptie medewerkers. 

Hartelijk dank voor uw geduld! 

Anne Deenik – Van der Valk & Folkert Deenik

Ultieme Kerstbeleving

Kerstarrangement

Blijf romantisch met z’n tweetjes overnachten of gezellig met de hele familie. Een geheel verzorgd verblijf in ons hotel maakt uw Kerst compleet!

Tijdens de wintermaanden zijn het Winter Station en de Country & Christmas Fair dé gebeurtenissen om naar uit te kijken. Raak betoverd door de honderden lampjes en de prachtige kerstbomen op de grootste kerstmarkt van de Benelux of waag een rondje op de ijsbaan door het Spoorwegmuseum!