Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht

+31 30 220 58 11+31 30 220 58 11 24u bereikbaar · lokaal tarief
Restaurant activiteiten

Activiteitenkalender Restaurant De Biltsche Hoek

De feestdagen worden in Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht uitbundig gevierd. Dit jaar staan de volgende activiteiten gepland: 

Wildbuffet Dansant

Op zaterdag 29 november 2014 nodigen wij u graag uit voor ons Wildbuffet Dansant. Overheerlijke wildgerechten, een uitstekende wijnkeuze en een muzikale omlijsting vormen de juiste combinatie voor een onvergetelijke avond!

Ontvangst tusssen 19.30 - 20.00 uur.

Prijs € 79,50 p.p. inclusief drankenarrangement en live-enterainment.

Wilt u blijven overnachten na deze avond? Boek dan nu het Wildbuffet Arrangement. Dit arrangement is inclusief wildbuffet, overnachting en ontbijt op basis van 2 personen. Prijs per persoon € 124,50.

Reserveren gewenst.

Sinterklaasbrunch

Gezellige Sinterklaasbrunch bij Hotel De Bilt - Utrecht

Op zondag 30 november 2014 organiseren wij onze jaarlijkse Sinterklaasbrunch, een feest voor jong en oud door het optreden van een heus Pietenorkest.

Om 11.30 uur ontvangen wij u graag met een welkomstcocktail en een heerlijke soep. Hierna presenteren wij u op een royaal buffet een keur aan warme en koude specialiteiten, een uitgebreid assortiment aan vis- en vleesgerechten, heerlijke salades, diverse soorten hartig en zoet broodbeleg en diverse soorten luxe broodjes en broodsoorten.

Brunchen, ideaal voor kinderen

Uiteraard vergeten wij de kinderen niet, voor hen staat een apart buffet klaar met allerlei kindergerechten waaruit zij kunnen kiezen,

Als afsluiting van de brunch  verwelkomen wij u graag bij ons dessertbuffet, waarop allerlei zoete heerlijkheden, fruit, slagroom en diverse aanvullingen klaarstaan. Het buffet wordt uitgebreid met Ice-fondue.

Gedurende de brunch serveren wij koffie, thee, melk en jus d'orange.

De brunch eindigt om circa 14.00 uur.

Reserveren

Reserveren voor de brunch is noodzakelijk. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze receptie.

Brunchtarieven per persoon

Volwassenen                € 29,50
Kinderen4 t/m 12 jaar    € 17,50
Kinderen tot 4 jaar           gratis

Aanvang: 11.30 uur

Kerst- en Nieuwjaarsactiviteiten

Voor onze activiteiten tijdens de kerstdagen en Nieuwjaarsdag, klikt u hier.

Reserveer nu een tafel. Vul hier uw gegevens in en verstuur uw aanvraag. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw reservering te bevestigen. Of bel eens om te informeren over onze uitgebreide mogelijkheden om met groepen te dineren of te lunchen. Ons telefoonnummer is 030 - 2205811.

 

Verplicht veld